Randevú
2024. május 22. írta: nahelloka

Randevú

nevtelen_terv_6.png

Ketten ültek az asztalnál: egy kissé sápadt, szemüveges, jóképű fiú és egy nagyon csinos lány. Péter időnként rajongó pillantást vetett Julira, még mindig alig akarta elhinni, hogy a lány igent mondott a randimeghívására. Ugyanabban a házban laktak, és Péter most először gyűjtött bátorságot, hogy elhívja egy randevúra. Nem sok ideje volt a csajozásra az egyetem mellett, sokat kellett tanulnia. De Juli minden áldozatot megért!

Hihetetlenül gyönyörű ez a lány!

- Mit iszol? - kérdezte Péter. A pincér várakozásteljesen nézett rájuk.
- Ásványvizet - vágta rá Juli olyan hangsúllyal, mintha nem is értené, ez miért kérdés. - Menteset - tette hozzá.
- Én egy kólát kérek - mondta Péter. A pincér bólintott, és távozott.
- Jaaj, a kóla nagyon egészségtelen! Nemcsak hizlal, hanem konkrétan egy méreg! - nyafogta Juli. Péter máris megbánta a dolgot, és szólni akart a pincérnek, hogy neki is inkább vizet hozzon. De már elkésett, az eltűnt a bár forgatagában.

- Na és - kezdte Péter a beszélgetést - milyen napod volt, mit csináltál ma?

- Hát csak a szokásosat. - válaszolta Juli. - Edzeni voltam, aztán a barcsinőimmel kajcsiztam. Van egy iszonyúan király új salátabár, ott voltunk. Nagyon nagy a választék a vegán salátákból. Ez fontos, én ugyanis három éve vegán vagyok. Oda van írva minden salátához, hogy hány kalória van benne. És ráadásul még a makrók is fel vannak tüntetve! A makrók iszonyúan fontosak! Az edzőm is mindig mondja. Ő is nagyon dicsérte ezt a helyet! Tudod, ő írja az étrendemet is, és nagyon szigorúan veszi a makrókat! Amikor túllépem a szénhidrátot, mindig nagyon le szokott cseszni! A makrók...

Péter érezte, ahogy lassan kezd lecsuklani a feje. Gyorsan kortyolt egyet a kólából, amit a pincér már kihozott. Juli még mindig a makrók fontosságát ecsetelte. Péter azon tűnődött, hogy vajon mik azok a makrók. Megkérdezni nyilván ciki lenne. Majd otthon rákeres a gugliban.

- És amúgy még mit szoktál csinálni? - kérdezte a lányt. - Én például most olvasok egy tök jó könyvet, ami...
- Jaj, könyvek, az iszonyúan unalmas! Bár a kedvenc amerikai testépítőm pont most írt egy könyvet. Meg is vettem, iszonyúan király! Csomó fénykép van benne róla, ooolyan kockahasa van, úúúú, iszonyúan jól néz ki! Nagyon motiváló! Mondtam is az edzőmnek, hogy koncentráljunk picit többet a hasamra. Te milyen szériákat szoktál csinálni? - kérdezte Juli, de a választ meg sem várva kezdte tovább elemezni, hogy milyen gyakorlatokat szokott végezni a konditeremben.

- És mást nem szoktál csinálni? - kérdezte a fiú.

- Dehogynem, voltam már rúdtáncon is, iszonyúan király! De elég nehéz, sokat kell gyakorolni! Jobban szeretek a konditerembe járni, mert...

Péter lassan feladta. Megkönnyebbült, amikor a randi véget ért.

***********

Juli hazaért. Anyukája éppen salátát készített a konyhában.

- Na mi újság, kislányom, jó volt a randi? - érdeklődött.
- Á, szar volt - legyintett Juli. - Tuti, hogy ezzel a pasival nem találkozok többet!
- Miért, mi volt vele a baj?
- Áááááhhh! - Juli nagyot fújt. - Ez egy iszonyúan unalmas alak!

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekparadicsoma.blog.hu/api/trackback/id/tr1718411375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása